| un admin !!!! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
yahym Membru Incepator
Numarul mesajelor : 49 Data de inscriere : 15/04/2009
| Subiect: un admin !!!! Lun Apr 20, 2009 10:17 am | |
| ADMIN :->CaRgO<>aproape<>de<>voi<-:: slap YaHyM with 0 damage ADMIN :->CaRgO<>aproape<>de<>voi<-:: slap YaHyM with 0 dama ADMIN :->CaRgO<>aproape<>de<>voi<-:: slap YaHyM with 0 damage ADMIN :->CaRgO<>aproape<>de<>voi<-:: slap YaHyM with 0 dama ADMIN :->CaRgO<>aproape<>de<>voi<-:: slap YaHyM with 0 damage ADMIN :->CaRgO<>aproape<>de<>voi<-:: slap YaHyM with 0 dama
YaHyM : dc dai slap YaHyM : suferi :->CaRgO<>aproape<>de<>voi<-: : sufar nu tu ai zi *DEAD* :->CaRgO<>aproape<>de<>voi<-: : ma doare in pl de tn
ADMIN :->CaRgO<>aproape<>de<>voi<-:: slap YaHyM with 0 damage ADMIN :->CaRgO<>aproape<>de<>voi<-:: slap YaHyM with 0 dama ADMIN :->CaRgO<>aproape<>de<>voi<-:: slap YaHyM with 0 damage ADMIN :->CaRgO<>aproape<>de<>voi<-:: slap YaHyM with 0 dama ADMIN :->CaRgO<>aproape<>de<>voi<-:: slap YaHyM with 0 damage ADMIN :->CaRgO<>aproape<>de<>voi<-:: slap YaHyM with 0 dama
EXACT ASA ARATA CONSOLA si convorbirea .... nu stiu cine mai e si adminu asta dar nu merita frate imi dadea slap degeaba !!!!
:->CaRgO<>aproape<>de<>voi<-: : esti p[rost firai al draq de bulangiu nea lasat si ce ai facu asta a fost dupa cateva minute ...... clar asta e un admin din cei mai slabi care iam vaz pana acum doamne .... | |
|
| |
Gandalf Designer
Numarul mesajelor : 62 Data de inscriere : 18/04/2009 Varsta : 31 Localizare : Focsani
| Subiect: S Lun Apr 20, 2009 10:47 am | |
| Asa e yahim pe el tot timpu il apuca cand vede un alt admin pe sv ! Oricum trebuie scos adminu lui ! | |
|
| |
seeK Admin
Numarul mesajelor : 184 Data de inscriere : 05/04/2009
| Subiect: Re: un admin !!!! Lun Apr 20, 2009 12:12 pm | |
| ...sunt curios ce are de zis ! | |
|
| |
yahym Membru Incepator
Numarul mesajelor : 49 Data de inscriere : 15/04/2009
| Subiect: Re: un admin !!!! Lun Apr 20, 2009 2:50 pm | |
| din cate observ nu are nici o trb cu forumul si cu reclamatiile ... asta ins un singur lucru scos adminu :X sau ramane cu slot .... | |
|
| |
DoR1n Membru 100%
Numarul mesajelor : 136 Data de inscriere : 15/04/2009 Varsta : 33 Localizare : bacau
| Subiect: Re: un admin !!!! Lun Apr 20, 2009 5:09 pm | |
| suferinta .. rau e sa fii copil nuub =)) | |
|
| |
smecherul2oo9 Membru 100%
Numarul mesajelor : 114 Data de inscriere : 19/04/2009 Varsta : 32 Localizare : Botosani
| Subiect: Re: un admin !!!! Lun Apr 20, 2009 5:53 pm | |
| Da YaHyM am vazut pe server azi..nush ce harta era dar tot slap cu 0 damage iti datea si am vazut ca a injurat...eu propun sa ii fie scos adminul...iar tot el a facut si bug la temple! | |
|
| |
Numarul mesajelor : 114 Data de inscriere : 19/04/2009 Varsta : 32 Localizare : Botosani
| |
| |
DoR1n Membru 100%
Numarul mesajelor : 136 Data de inscriere : 15/04/2009 Varsta : 33 Localizare : bacau
| Subiect: Re: un admin !!!! Lun Apr 20, 2009 6:33 pm | |
| a citit vrodata regulile ? de curiozitate .. orcum cand am luat forumu asta de la part prima data mam dus la reguli sa nu mi se faca afirmatii .. | |
|
| |
seeK Admin
Numarul mesajelor : 184 Data de inscriere : 05/04/2009
| Subiect: Re: un admin !!!! Lun Apr 20, 2009 6:35 pm | |
| - DoR1n a scris:
- a citit vrodata regulile ? de curiozitate .. orcum cand am luat forumu asta de la part prima data mam dus la reguli sa nu mi se faca afirmatii ..
Are dreptate dorin ar trebui ca toata lumea sa citeasca regulile serverului / forumului pentru ca ce ai facut tu smechere nu este permis se numeste double-post ! PS : Regulamentele sunt create de mine , fiindca ca pe alte forumuri sunt regulile copiate de pe alte forumuri / site`uri ! | |
|
| |
| Subiect: Re: un admin !!!! Lun Apr 20, 2009 6:42 pm | |
| Imi pare foarte rau paRt# nu o sa mai fac double-post | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: un admin !!!! | |
| |
|
| |
| un admin !!!! | |
|