| Reclamatie .... la un ... | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
L!ght Moderator
Numarul mesajelor : 112 Data de inscriere : 25/04/2009 Localizare : Tg. Neamt
| Subiect: Reclamatie .... la un ... Mier Apr 29, 2009 6:52 am | |
| cobra tu mi'ai dat admin mie ...degeaba da macar stiu sa jok ..chiar daca e primul sv pe care joc modul DR ..... dar lu' gimi i'ai dat admin pe cantitatea de prostie pe care o are in cap ? ..... k 1. face bug ... abuz de nu mai poate 2. ma injura 3. tot mie imi da ban ....deci a fakt odata abuz ... apoi bug .... da nu mai zic .... dar tura asta a fakt bug si i'am dat slay ..... el s'a ofticat si ma injurat ... apoi kick ..... i'am dat si eu vreo 5 kickuri iar apoi ratatu imi da ban poate poti sa iei masuri .... o suspendare, retrogradare sau cv Multumesc si am uitat sa mai zic k da rr de fiecare data dupa ce moare adik ..... daca vrea sa dea rr la jum rundei at. da | |
|
| |
PH-Votka Moderator
Numarul mesajelor : 40 Data de inscriere : 05/04/2009
| Subiect: Re: Reclamatie .... la un ... Mier Apr 29, 2009 7:18 am | |
| L!ght:esti prost sari jos ai facut bug gimi:nu vreau L!ght:iti dau ban gimi:de ce? L!ght:asa vreau invata sa vorbesti si app de asta ........ fa cerere unban ...... | |
|
| |
L!ght Moderator
| Subiect: Re: Reclamatie .... la un ... Mier Apr 29, 2009 7:21 am | |
| H@ H@ )))))))))))))))))))))))))) cum sa fii asa de ratat trebuia sa stii k nici nu am comanda de ban ) si apoi am si martori k nu am zis asa vc da esti ....... nu mai zic ..... si app topicul asta e pt. cobra si altii care au catusi de putin treaba cu forrum/cs (deci nu e pt. u ) | |
|
| |
DoR1n Membru 100%
Numarul mesajelor : 136 Data de inscriere : 15/04/2009 Varsta : 33 Localizare : bacau
| Subiect: Re: Reclamatie .... la un ... Mier Apr 29, 2009 3:00 pm | |
| nujtiu ce sa zic aman2 nu vam vazut sa incalcati reguli .. astept si alte pareri | |
|
| |
seeK Admin
Numarul mesajelor : 184 Data de inscriere : 05/04/2009
| Subiect: Re: Reclamatie .... la un ... Mier Apr 29, 2009 4:12 pm | |
| Light - Nevinovat ! Gimi - Vinovat ! Gimi next ai suspendare 2 saptamanii nu 3 zile ! (Crezi ca daca ai Co^Owner tu faci regulile? Te inseli ! ) - gimi a scris:
- L!ght:esti prost sari jos ai facut bug
gimi:nu vreau L!ght:iti dau ban gimi:de ce? L!ght:asa vreau invata sa vorbesti si app de asta ........ fa cerere unban ...... + ca asta este scrisa de tine ma cacatule ! Imi scuzati limbajul ! Fiindca nu apare asa cand scri in chat ! | |
|
| |
axel Admin
Numarul mesajelor : 6 Data de inscriere : 10/04/2009
| Subiect: Re: Reclamatie .... la un ... Joi Apr 30, 2009 6:06 am | |
| | |
|
| |
L!ght Moderator
| Subiect: Re: Reclamatie .... la un ... Joi Apr 30, 2009 6:10 am | |
| axel : esti un prost sari de pe scara gimi: nu vreau axel: we iti dau ban vezi k asta poate sa scrie oricine nu numai el ..... deci daca voia dovezi putea sa faka screen daca as fi zis asa cv de el | |
|
| |
seeK Admin
| Subiect: Re: Reclamatie .... la un ... Joi Apr 30, 2009 7:21 am | |
| | |
|
| |
DaRkBoY Membru Incepator
Numarul mesajelor : 18 Data de inscriere : 22/04/2009
| Subiect: DaRkBoY Joi Apr 30, 2009 8:42 pm | |
| replica lui GIMI e Sooper L!ght:esti prost sari jos ai facut bug gimi:nu vreau L!ght:iti dau ban gimi:de ce? L!ght:asa vreau | |
|
| |
seeK Admin
| Subiect: Re: Reclamatie .... la un ... Joi Apr 30, 2009 8:52 pm | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Reclamatie .... la un ... | |
| |
|