De ce a inventat dumnezeu blonda? simplu. oaia nu era in stare sa aduca o cutie de bere din frigider! Da' cum de a inventat dumnezeu bruneta? si mai simplu, nici blonda nu era in stare sa o aduca!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Merge o blonda intr-un jeep pe o autostrada...o opreste un politist si ii da amenda 200.000 lei. Blonda merge la portbagaj ,deschide un diplomat plin cu dolari...deschide apoi un diplomat plin cu euro... Blonda (nervoasa):unde dracu am pus punga cu lei?! Mai cauta si in cele din urma o gaseste...ii da politistului 250.000 lei... Politistul:nu te supara ca te intreb,dar cu ce te ocupi de ai asa multi bani? Blonda:fac sex oral Politistul(mandru):stiu ce ii aia ...adica iei m**e Blonda:auzi ? tu esti politist...cat salar ai? Politistul:1.800.000 Blonda:noah vezi?? tu iei m**e ...eu fac sex oral
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bula intarzie jumatate de orala scoala
Doamna Profesoare il intreaba pe bula:
Bula de ce ai intarziat jumatate de ora?
Bula: Pai am ajutat o batranica sa coboare din troleu.
Profesoara:Pai o jumatate de ora?
Bula: Pai daca nu vroia sa coboare
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Bula tocmai iese din sediul militiei judetene si epuizat, se sprijina de un Pom. un trecator se apropie de el, intreband: - nu va suparati, nu stiti unde se bate la masina ? - nu stiu, pe mine m-au batut manual ...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bula castiga la loterie un premiu de 10.000 euro bucuros se duce acasa la nevasta shi-i zice; Nevasta fatzi repede bagajele ca am casticat 10.000 euro!! Shi ce barbate plecam in vacanta? Nu! dute la ***a!!!